štvrtok 19. januára 2012

Ako vytvoriť web stránku/blog zadarmo

Rozmýšľate o vytvorení stránok/blogu, no nechcete do toho vraziť príliš mnoho peňazí? V takom prípade čítajte ďalej. Existujú mnohé domény, kde si stránky môžete zaregistrovať úplne zadarmo, no ja sa budem venovať len jednej a tou je blogspot. Ešte by som rád dodal, že prostredníctvom tejto služby, je možné aj niečo privyrobiť.

1.) Najprv potrebujeme kvalitný názov, no to nieje všetko, ak chceme, aby sa naša stránka volala foto.sk nieje to možne, pretože si môžme vytvoriť stránku, ktorá musí mať príponu blogspot.com, takže v podstate by sa naša stránka volala www.foto.blogspot.com
2.) Vytvoríme email na www.gmail.com (tento účet je dobre mať založený kvôli svojej všestrannosti, môžete sa z ním prihlasovať na Google+, Youtube, Adsence a pod.), registrácia je po slovensky a nieje vôbec náročná.
3.) Zaregistrujeme sa na stránke www.blogspot.com registrácia je prístupná v mnohých jazykoch (vrátane slovenského), čiže ju tu ani nebudem dopodrobna rozpisovať.
4.) Už stačí len kliknúť na ikonku "nový blog", zadať názov blogu, adresu a niektorú z predvolených šablón nuž a blog je na svete.

Sponzorom tohto článku je :


5 komentárov:

  1. mám vytvorený blog presne cez blogspot. A je to celkom zaujímavé.. :)

    http://ourpasswordis.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bX-c3vdgo a to je čo?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som to skúšal kedy s blogpostom a zadalo sa mi to celkom zložité. Nakoniec som si vytvoril web w webnode. Zdalo sa mi to o veľa jednoduchšie. Pozrite návod a porovnajte http://www.expertnapredaj.sk/vytvorenie-web-stranky/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som si vytvoril jednoduchu a pre mna aj ucelnu stranku, ved kuknite http://www.kuzelovastiepacka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Our link building services are designed to boost the authority of websites following a data-driven process. Drive more traffic to target landing pages with our link building services, get noticed by the right audience, and position brands higher on search engine results.

    OdpovedaťOdstrániť