štvrtok 24. mája 2012

Klikačka PTC(paid to click) neobux



Pozor ! čítajte pozorne, veľmi zaujímavé :)


Čo je to ?


Klikačka PTC(paid to click), je stránka, ktorá Vám užívateľom za prezretie reklamného odkazu, ako odmenu dáva peniaze. Veľmi jednoduchý princíp, ktorý funguje! Princíp funguje tak, že firma zaplatí stránke neobux sumu na ktorej sa dohodnú za napríklad 10 000 prezretí stránky, ktorú zadáva firma. My užívatelia, si prezreme túto stránku a dostaneme za to odmenu. Cent k centu a je z toho pár eur.
Samozrejme keby sme len klikali na reklamné odkazy, nikdy by sme nezarobili dostatočnú sumu peňazí. Preto existuje pojem refferal. Refferal je človek, ktorý sa zaregistruje pod Vás, prípadne si takéhoto človeka prenajmete. Tak ako to robím aj ja. Rozpoznávame dve druhy Refferalov 1. Rented Refferal (prenajatý Referal) stojí na mesiac 0,20 dolárov. Ten pri štandartnom účte keď odklikne všetky reklamy sa pripíše na Váš účet 0,02 dollára a pri zlatom účte (ktorý vlastním aj ja) 0,04 dolára. Malá čiastka však? ALE! Povedzme,že máte refferalov 100, aspoň polovica odklikne všetky reklamy, zarobíte dolár za deň. To už nie je tak málo. Ak za 5 minút denne, zarobíte mesačne 30 dolárov. Slušný pasívny príjem. Nehovoriac o tom, keď tých refferalov máte nespočetné množstvo. Na stránke neobuxu vo fóre si môžte pozrieť príbehy ľudí, ktorý vlastnia v tomto momente od 10 000 - 20 000 refferalov. A ich mesačný príjem je v priemere 2500 dolárov! A to už sú naozaj slušné peniaze. A to im trvalo približne 3 roky. Čo naozaj nie je dlhá doba.2. Direct Refferal (priamy Refferal) je taký ktorého zaregistrujete priamou registráciou cez váš unikátny banner alebo URL adresu.Nemusíte za neho  nič platiť  len získavate peniaze z jeho klikania.Keby ste si chceli vypočítať približne zárobky, kliknite SEM potom už len počítajte na kalkulačke ktorá je nižšie.


 Výplata !


Výplata vám príde do vašej elektronickej peňaženky (paypal,payza) z ktorej si ju môžete následne poslať na váš účet.Neobux vypláca už od 2€ čo je veľmi dobré .Návod na registráciu a ďalšie informácie o elektronickej peňaženke nájdete  tu


Registrácia do neobux
Najprv kliknete TU alebo na  Banner ktorý je nižšie a potom postupujte podla videa



Ak by ste čomukoľvek nerozumeli môžte ma kontaktovať na môj email  dominik.tch@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára